Kungen är död, länge leve kungen. Europamästare för första gången i Portugal

klicka style=”display:block;margin:auto;text-align:center;” src=”http://img.blesk.cz/img/2/article/2771399_sport-fotbal-euro-2016-portugalsko-ronaldo.jpg” />

Frankrike känns förnedring och orättvisa av hennes lag utrustade skarpskyttar och utmärkt försvar för att nå tredje titel. Segern slutligen glädjas portugisiska, och första gången i sin historia.

Det faktum att Portugal återfick aldrig någon större europeiska eller VM-titel, även franska medier ganska ödmjuka retorik mot den portugisiska laget, som slog i ögonen på den franska bättre hemmalaget.Kort sagt, den portugisiska slutligen en titel förtjänade för vad de har gett fotbollsvärlden och vad stjärnorna upp.

Men medan den franska visa upp till EURO stabila prestanda, slå även de bästa lagen, och hade vid sitt centrum topp tre skyttekung av de sex portugisiska från kärngruppen knappt fram till final och snubblat över oavgjort, övertid och straffläggning.


Och deras seger i finalen är ännu mer paradoxalt som misslyckades att slå Frankrike i sina ömsesidiga dueller hela 41 år och de senaste tio matcher förlorade.

Allt föreslår därför och registreras en annan fransk titel hemma.Den portugisiska laget förlorade för tidigt Ronaldo, som efter kirurgi Payette tårar och trots att försöka fortsätta efter behandling, så småningom tog honom av planen på bår. Men i övertid, den portugisiska fotbollslaget på årets EURO som typiska, lyckades försvagat lag från Iberiska halvön poäng och vinna. Vad har misslyckats, till exempel generering av Eusebio och Figo, Ronaldo lyckades generation.

EURO 2016 är intressant inte bara från synvinkel ganska oväntade vinnare, men också mål språkkunskaper. Paradoxalt nog minst grindar föll i kvalgrupperna.I dem stod endast tjeckiska match-Kroatien, som föll fyra mål och sedan främst Ungern-Portugal match, där tittarna såg bara sex träffar.

I motsats i knockout scenen kom några riktigt betydande gólových nadílek. Definitivt värt att notera att de ofta tänkte Belgien. Belgiska prickskyttar redan i gruppen gav oss Irland tre mål på egen nollan i åtta-finaler sedan såga av Ungern čtyřgólovým Manke igen med ett oskrivet blad, men i kvartsfinalen att ändra Belgien fick tre mål från Wales. Emellertid kanonaden mellan Frankrike och Island med sju mål oöverträffad.

Totalt EURO 2016 spelat 51 spel där dödade 108 mål, vilket gör genomsnitt 2,1 mål per match.Med tanke på rykte och kvaliteten på den engelska Premier League och andra liga Sky Bet Championship är ännu inte inte så förvånande att bara 31 mål är på sin meritlista de spelare som befinner sig i dessa öar tävlingar agera.

Den mest framgångsrika av dem var Payet och Giroud, som i hög grad bidrog Frankrike till final. Vilka mål berörs, då euron visade utför spelare som näst bästa från den spanska La Liga, som lyckades göra mål totalt 18 mål.Bland de sex skyttar turneringar är tre, Ronaldo, Bale och mäster mest produktiva Griezmann sex träffar.

Och alla dessa skyttar och andra toppspelare som spelar i den läser den här artikeln engelska Premier League, spanska La Liga eller andra engelska Sky bet ligamästerskapet kommer att se på sina skärmar redan snart igen. I den nya säsongen matchar eftersom alla tre av de ovan nämnda tävlingar kommer att sändas exklusivt New DIGI TV. Så vi måste att se fram emot.

klicka